Munkaerőpiaci- és közösségfejlesztő komplex program

Engedélyezési szám: E-000554/2014/D001

A program három modulból áll, melyek egymással összefüggően, de önállóan is alkalmazhatóak. A modulok az élet minden területén szükséges kompetenciák (kulcskompetenciák) kialakítását, fejlesztését célozzák meg, amelyek nélkülözhetetlenek többek között képzésbe (felnőtt, nappali)-, munkaerőpiacra kerüléshez, és annak sikeres befejezéséhez. Ezeken felül konkrét információkat és segítséget nyújt a tudatos szakma választáshoz és a munkába álláshoz.

A program moduljai:

- Kulcsképességfejlesztő tréning
- Pályaorientációs tréning
- Álláskeresési tréning
E-kereskedelem és webshop menedzsment 48 óra

E-000554/2014/D002
Célja, hogy a képzésben résztvevők értsék a webáruházak felépítését, működtetését, valamint meg tudják valósítani a képzés során tanultakat a gyakorlatban.

Álláskeresési ismeretek

A képzés segíti a résztvevőket a sikeres álláskeresésben. A résztvevő széleskörű információt szerez a munkaerőpiac sajátosságairól, elsajátítja az álláskereséshez szükséges kulcskompetenciákat, meghatározza, hogy adottságaihoz, lehetőségeihez mérten milyen állásokat tud betölteni.

Munkavállalói kulcsképesség fejlesztés

Képzés nyilvántartásba vételi száma:
E-000554/2014/D004

Azoknak a kompetenciáknak a kialakítása, fejlesztése, amelyek nélkülözhetetlenek a munkaerőpiacra kerülésre, és az ott történő sikeres helytálláshoz.

Pályaorientáció

Képzés nyilvántartásba vételi száma:
E-000554/2014/D005

A képzés célja a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára olyan alapismeretek biztosítása, amelyek hozzájárulnak a pályaorientációjának segítéséhez, valamint a sikeres pályaválasztáshoz.

Társadalmi vállalkozások menedzselése a gyakorlatban 30 óra
E-000554/2014/D006

A képzés célja, hogy résztvevői számára olyan komplex gyakorlati ismereteket nyújtson, illetve olyan példákat mutasson a hazai és nemzetközi gyakorlatból, amelyek révén a képzés sikeres befejezését követően képessé válnak a szociális gazdaság területén innovatív megoldásokat adaptálni.

60 órás digitális kompetencia fejlesztés
E-000554/2014/D007
A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerkedjenek a számítógép felépítésével, működésével, a fájlkezelés alapjaival és a vírusvédelem fontosságával, megismerik a szövegszerkesztő fontosabb funkcióit, megtanulnak önéletrajzot készíteni. Megismerkednek az internet használat veszélyeivel, és ki tudják használni az internetes álláskeresésben rejlő lehetőségeket.

Európai szociális gazdasági menedzsment technikák
E-000554/2014/D009
A képzés célja olyan vezetői és marketing készségek megalapozása illetve fejlesztése, amelyek révén a képzésben résztvevők hozzájárulhatnak a szociális szövetkezetek sikeres működtetéséhez és hosszú távú fenntarthatóságának biztosításához.

Innovációk és jó gyakorlatok a szociális gazdaságban
E-000554/2014/D010
A képzés célja, hogy személyre szabott lehetőséget biztosítson arra, hogy a résztvevők jó gyakorlatokat, innovatív megoldásokat tanulmányozva, elemezve szerezzenek tapasztalatot.

Rendezvény szervezés

Terembérlés

Irodánk oktatóteremmel is rendelkezik, amely alkalmas, tárgyalások, workshopok, tréningek, képzések lebonyolítására. A terem tárgyaló asztalokkal és székekkel felszerelt, amelyben 10 fő, az asztalok nélkül 16 fő befogadására alkalmas. Bérleti díj: 2.800Ft/óra Az alap felszereltségen kívül biztosítani tudunk laptopot, projektort, flipchart táblát, nyomtatási lehetőséget. Igény esetén részletes ajánlatot adunk!